• notice: Constant PREG_CLASS_PUNCTUATION already defined in /home/harmonia1/sub_domain/estudent.harmonia1.com/root/modules/textimage/textimage.module on line 29.
  • notice: Trying to get property of non-object in /home/harmonia1/sub_domain/estudent.harmonia1.com/root/themes/garland/template.php on line 6.
  • notice: Undefined index: discipline in /home/harmonia1/sub_domain/estudent.harmonia1.com/root/themes/garland/template.php on line 8.

Начало на учебната година на 01.10.2011г.

ЧПК „Хармония” откри официално учебната година на 1 октомври 2011г. с приветствие от страна на ръководството на колежа, преподавателите, колежаните и родителите. Вторият випуск прекрачи прага на колеж „Хармония” с приповдигнато настроение и надежди за реализация и продължаване на образованието след завършването на дву-годишното обучение.

Дистанционно обучение от 01.11.2011г.

От 1 ноември 2011г. стартира платформата за дистанционно обучение на ЧПК „Хармония” и ЦПО „Хармония”. Платформата е базирана на MOODLE и дава възможност да се обучават колежани и курсисти във всички специалности по които са лицензирани двете обучаващи институции. Интересът към новата форма на обучение е голям и от страна на притежателите на ваучери от програмата „Аз мога повече”.


На 3 декември 2011г. стартира курс по Английски език

На 3 декември 2011г. стартира курс по Английски език – 300 часа включващ 3 нива по програмата „Аз мога повече”. В курса все още има свободни места и могат да се включат няколко човека притежаващи такива ваучери. Обучението се провежда в базата на ЦПО Хармония, на ул. Монтевидео 21 от висококвалифициран преподавател. Условията на обучение са перфектни!

От началото на декември 2011г., ЦПО Хармония разширява възможностите си да обучава

От началото на декември 2011г., ЦПО Хармония разширява възможностите си да обучава, като наема допълнителни бази в различни райони на София. Вече кандидатите за обучение по чужди езици ще могат да избира между бази в Овча купел, Студентски град, Подуяне, Възраждане, Западен парк, Орландовци, Красно село.

Close